Grenland Hagehøns (GHH) ble stiftet i 1996 av en gruppe hønseentusiater med sansen for det frittgående liv.

Klubben har nok et større fokus på det sosiale enn på det å avle frem høyt premierte reinrasede induvider. Enkelte medlemmmer i klubben har ikke en gang høns.Klubben er ikke tilknyttet Norsk Rasefjærfeforbund (NRFF) og medlemmer i GHH mottar ikke NRFFs medlemsblad Hobbyhøns. NRFFs lokallag i Telemark er inaktivt, så GHH er eneste lokale hønseklubb i Grenlandsområdet.Flere av GHHs medlemmer og også medlem i NRRF, da får man det beste fra begge steder.
I tillegg til medlemsmøtene siste mandag i md. arrangerer vi også aktiviteter, turer og sosiale sammenkomster for store og små. Vi har flere ganger besøkt den danske landsutstillingen i Herning som arrangeres i begynnelsen av desember hvert år. I mange år drev vi Barnas Bondegård på Telemark Fylkeshandelsstevne i Skien. Vi tjente gode penger på salg av vafler, kaffe og brus. Etter at handelsstevnet ble lagt ned er inntektene i hovedsak grasrotandelen og kontingent. Den økonomiske målsetningen er at innteketene skal komme medlemmene til gode gjennom godt sosialt arbeid, samt fremme alt det positive i forbindelse med det å holde hobbyfjørfe.
I 2015 ble GHH etablert med egen vagle på Facebook (se flik til høyre). Vaglen er åpen for alle. Nettsiden vil fortsatt holdes i drift. Her ligger bl.a. beskrivelser av flere hønseraser, disse ble i utgangspunktet laget som informasjon for de rasene vi har hatt utstillt på handelsstevnet opp gjennom årene. Vi har også gjort tilgjengelig byggetegningene til Glenns flotte hønsefreser. Ta en titt i menyen til høyre.

Medlemskap koster kr. 150,-.

Innmelding kan gjøres ved å betale til konto 2610 28 11665,

Grenland Hagehøns
Luksefjellvegen 330A
3721 Skien

Husk å skrive navn og adresse. Send også gjerne en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med mobilnr. da informasjon for det meste sendes ut elektronisk

Støtt oss med grasrotandelen, last ned, skriv ut og ta med til Tippekommisjonæren.

Vedlegg:
Last ned denne filen (GHH Grasrotandel.pdf)GHH Grasrotandel.pdf[ ]76 kB

Medlemsmøter holdes siste mandag i måneden klokka 19:00 på klinikk Soleo i Skien (klikk for kart)
Møtepåminnelse sendes på SMS og epost. Nye medlemmer er hjertelig velkommen.

2022
31. januar 
28. februar
28. mars
25. april
30. mai