Grenland Hagehøns (GHH) ble stiftet i 1996 av en gruppe hønseentusiater med sansen for det frittgående liv.

Klubben har nok et større fokus på det sosiale enn på det å avle frem høyt premierte reinrasede induvider. Enkelte medlemmmer i klubben har ikke en gang høns.Klubben er ikke tilknyttet Norsk Rasefjærfeforbund (NRFF) og medlemmer i GHH mottar ikke NRFFs medlemsblad Hobbyhøns. NRFFs lokallag i Telemark er inaktivt, så GHH er eneste lokale hønseklubb i Grenlandsområdet.Flere av GHHs medlemmer og også medlem i NRRF, da får man det beste fra begge steder.
I tillegg til medlemsmøtene siste mandag i md. arrangerer vi også aktiviteter, turer og sosiale sammenkomster for store og små. Vi har flere ganger besøkt den danske landsutstillingen i Herning som arrangeres i begynnelsen av desember hvert år. I mange år drev vi Barnas Bondegård på Telemark Fylkeshandelsstevne i Skien. Vi tjente gode penger på salg av vafler, kaffe og brus. Etter at handelsstevnet ble lagt ned er inntektene i hovedsak grasrotandelen og kontingent. Den økonomiske målsetningen er at innteketene skal komme medlemmene til gode gjennom godt sosialt arbeid, samt fremme alt det positive i forbindelse med det å holde hobbyfjørfe.
I 2015 ble GHH etablert med egen vagle på Facebook (se flik til høyre). Vaglen er åpen for alle. Nettsiden vil fortsatt holdes i drift. Her ligger bl.a. beskrivelser av flere hønseraser, disse ble i utgangspunktet laget som informasjon for de rasene vi har hatt utstillt på handelsstevnet opp gjennom årene. Vi har også gjort tilgjengelig byggetegningene til Glenns flotte hønsefreser. Ta en titt i menyen til høyre.

Medlemskap koster kr. 100,- for enkeltmedlem, 50,- for junior (under 16 år) og 150,- for familiemedlemskap.

Innmelding kan gjøres ved å betale til konto 2610 28 11665,

Grenland Hagehøns
Storhaugv. 22
3721 Skien

Husk å skrive navn og adresse. Send også gjerne en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med mobilnr. da informasjon for det meste sendes ut elektronisk

Støtt oss med grasrotandelen, last ned, skriv ut og ta med til Tippekommisjonæren.

Vedlegg:
Last ned denne filen (GHH Grasrotandel.pdf)GHH Grasrotandel.pdf[ ]76 kB

Medlemsmøter holdes siste mandag i måneden klokka 19:00 på klinikk Soleo i Skien (klikk for kart)

Møteplan 2020
24. Februar (Årsmøte)
30. Mars
27. April
25. Mai
SOMMERFERIE
31. August
28. September
26. Oktober
230. November
?. Desember, Julebord


Møtepåminnelse sendes på SMS og epost. Nye medlemmer er hjertelig velkommen.